Onze practices

Outplacement:
naar een nieuwe professionele uitdaging

Outplacement is wettelijk verplicht in sommige gevallen, in België. Maar ook zonder de verplichting biedt een outplacementbegeleiding tal van voordelen voor ex-werknemer en werkgever.

Op een discrete en meelevende manier bieden de experts van Select Beople ondersteuning tijdens deze moeilijke periode. Het doel van ons toegewijde team is ervoor zorgen dat de overgang naar een nieuwe baan zo soepel en succesvol mogelijk verloopt. Onze experts begeleiden de kandidaat op een efficiënte manier aan een nieuwe professionele uitdaging, die volledig bij hen past.

Een outplacementbegeleiding omvat onder meer: ondersteuning bij het schrijven van cv’s, sollicitatietraining, voorbereiding op sollicitatiegesprekken en hulp bij het zoeken naar een baan.

Outplacementbegeleiding

Basis Programma

Extensive Programma

Executive Programma

Medische Overmacht

Vrijwillig Outplacement

INDIVIDUELE OUTPLACEMENTPROGRAMMA’S
COLLECTIEVE OUTPLACEMENTPROGRAMMA’S

Naast individuele outplacementtrajecten biedt Select Beople ook outplacementtrajecten op collectief niveau aan. Denk hierbij aan een herstructurering of faillissement. Hier maken we onderscheid tussen werknemers ouder dan 45 jaar en werknemers jonger dan 45 jaar.

In tijden van transitie bieden we meelevende en effectieve outplacementdiensten voor mensen die hun loopbaan moeten veranderen.

Meer weten over outplacement via Select Beople?

Empowering individuals,
Developing together

Transcontinentaalweg 13,
2030 Antwerpen

info@select-beople.be

0472 06 16 27 (Raf Vanzeer)